Voorjaarsvakantieactiviteiten 2017

geplaatst op 17 februari 2017

Doe mee met de vakantieactiviteiten in de voorjaarsvakantie!

Op woensdag 22 februari organiseert Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met Aisha’s Dance Floor en Back2basics Parkour een voorjaarsinstuif. In Sporthal ‘t Spil worden verschillende sporten naast elkaar aangeboden. Daarnaast gaat Sportservice op donderdag 23 februari samen met SCC De Bolder schaatsen op ijsbaan De Westfries in Hoorn.

Voorjaarsinstuif
Op woensdagochtend 22 februari van 11:00 – 13:00 uur zijn alle kinderen van groep 3 t/m 8 uitgenodigd om voor € 2,- deel te nemen aan de voorjaarsinstuif. Aisha’s Dance Floor, Back2basics Parkour en de buurtsportcoach van Sportservice Zaanstreek-Waterland bundelen de krachten om kinderen te laten kennismaken met verschillende sporten, namelijk: dans, freerunning en voetbal. Om 10:30 uur gaat de deur open en om 11:00 uur wordt centraal gestart met de uitleg van de sportonderdelen. Inschrijving is niet nodig. Kom gezellig met een vriendje of vriendinnetje en maak kennis met  verschillende sporten. Vergeet niet je sportkleding en juiste gymschoenen aan te trekken!

Meer informatie

Schaatsspektakel
Op donderdagmiddag van 12.30 – 16.30 uur organiseert Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met SCC De Bolder voor kinderen van groep 5 t/m 8 een schaatsmiddag op ijsbaan de Westfries in Hoorn. Om 12.30 uur verzamelen we bij De Bolder vervolgens rijden we met een tourbus naar Hoorn. De kinderen krijgen daar in groepjes een uur schaatsles. Deze les wordt verzorgd door de trainers van DUO sport. Daarna kunnen de deelnemers de nieuw geleerde technieken toepassen in een uur vrij schaatsen. Rond half vijf komen we moe en voldaan terug in De Bolder in Monnickendam.
Handschoenen zijn verplicht, dus vergeet die niet! Schaatsen kun je zelf meenemen of voor € 4,50 huren op de ijsbaan, geef dan wel je maat op bij het aanmelden. Tussen de schaatsles en het vrijschaatsen krijgen de kinderen een pakje drinken. Verdere versnaperingen kun je eventueel zelf nog meenemen.
Dit sportieve vakantieuitje wordt aangeboden voor €16,-. Bij aanvang wordt dit gecollecteerd in De Bolder, neem dit het liefst gepast mee.

Ben je niet op wintersportvakantie maar wil je graag wel een winterse middag? Schrijf je dan in en kom met ons mee!

Meer informatie en inschrijving